Prylar för honom

Det finns gott om alternativ för dig som vill upptäcka njutning. Sexleksaker för män finns att köpa såväl på nätet som i fysiska butiker och dessutom i många prisklasser. Trenderna inom sexleksaksbranschen skiftar precis som allt annat och just nu finns det vissa sexleksaker för män som sticker ut lite extra. En storfavorit bland många är Autobator, en produkt som stimulerar ollonet genom en sugande effekt och som ska efterlikna oralsex. En annan, betydligt mindre avancerad produkt, som blivit otroligt populär bland par, är penisringen. Denna finns dessutom i en rad utföranden, både enklare varianter i silikon men också mer avancerade med inbyggd vibrator.

Större produkter för spännande lekar

För dig som verkligen vill unna dig något att använda under egentid finns det flera typer av sexdockor. Från den enklaste uppblåsbara Barbaran, till mer verklighetstrogna dockor i mjuk silikon. Det finns både helkroppsdockor och halvkropp, exempelvis bara en byst men också en rumpa. För dig som vill bli mer uthållig finns också bra produkter, som Power Hours, ett särskilt kosttillskott framtaget för män som vill kunna öka sin uthållighet. Det finns flera varianter på dessa kosttillskott, men mycket på marknaden är felaktig marknadsföring och har eventuellt ingen effekt alls. Även fast bloggar och recensioner kan säga en sak, kan verkligheten vara en annan. Därför kan det vara bra att handla hos en seriös återförsäljare som vet vilka produkter som faktiskt fungerar. På så vis får du även en garanti från webbutiken i sig, som lever på ett gott rykte.

Börja med förspel

Sexleksaker för män kan ge njutning för båda parter. Det finns speciella penisringar som stimulerar både penis och klitoris samtidigt då den är försedd med en vibrator. Det finns även gott om bra produkter för förspelet. Det kan vara erotiska spel som eggar upp fantasin, men också mjukgörande och väldoftande krämer och oljor med särskilda ingredienser som triggar lusten och som ökar känsligheten. Hitta nya sätt till njutning, oavsett om du gillar att tillbringa värdefull tid med dig själv eller med någon särskild. Det finns många kända sajter där du kan beställa diverse sexleksaker för män och kvinnor till bra priser och helt anonymt.

Återbäringstjänster – Frågor om Cashback

Återbäringstjänster – Frågor om Cashback

Kreditkort, medlemskort, cashback, medlemskap…Listan kan göras lång på olika tjänster i samhället som ger återbäring. Främst handlar det om att återbäring ges i förhållande till hur mycket man handlar men det kan även finnas andra faktorer som avgör återbäringens storlek. Här presenterar vi några av de vanligaste frågorna som brukar uppkomma kring cashback.

Hur kan jag få pengar för att shoppa?

När någon av de svenska tjänsterna för cashbackshopping används vid shopping online ges återbäring på de köp som genomförs. Ibland framställs det att man ”får pengar för att shoppa” vilket däremot är lite missvisande. Man får däremot återbäring i likhet med många andra återbäringssystem.

Orsaken att återbäring kan ges är att E-handlarna uppskattar att de får fler kunder och att portalerna som erbjuder cashback leder in besökare till deras butik. Som ”tack” ger de en ersättning som portalen och den som handlat delar på.

Gäller det i alla affärer online?

Nej, för att kunna få återbäring krävs det att E-butiken har ett samarbete med den cashbackportal som används. Det varierar lite hur många olika butiker som samarbetar med det är inte ovanligt med 100 – 500 st.

Varför ges återbäring enbart vid E-butiker?

Återbäringstjänster bygger helt och hållet på ett digitalt spårsystem som innebär att bonusen kan betalas ut till rätt person. Än så länge finns det därmed bara dessa tjänster vid köp hos E-butiker. För att få återbäring i fysiska butiker rekommenderas att man går med i butikens kundklubb. Väldigt många butiker (inte minst klädbutiker) har kundklubbar där man samlar poäng på alla inköpen. Poäng som i längden kan ge en rejäl rabattkupong eller till och med gratis produkter.

Är det värt det? Finns det bättre vägar till återbäring?

Som nämnts i inledningen finns flera vägar till återbäring. Du kan exempelvis få det genom att betala med ett kreditkort, vara medlem i en kundklubb eller handla via cashbackshopping. Generellt ges högst återbäring på just återbäringsföretag men ingen regel utan undantag…

Samtidigt kan det ibland gå att använda flera bonusvägar vid ett och samma inköp. Det är exempelvis inte ovanligt att man kan få cashback  samtidigt som poäng samlas i kundklubben.

Köp en begagnad mobil på nätet

På nätet finns mängder av sidor som säljer begagnade mobiltelefoner. Samsung är en av de populäraste telefonerna på marknaden och det av en anledning. Om du köper en begagnad Samsung får du en pålitlig telefon med den allra senaste tekniken.

Allt behöver inte vara nytt. Vi kan inte fortsätta konsumera i samma höga takt om vi ska kunna fortsätta leva på den här jorden. Klimatet och miljön är en mycket bra anledning att köpa mer begagnade produkter. Något som många människor vill byta ut ofta är just mobiltelefonen. Kanske vill du byta ut din mobil för att du vill ha en nyare modell. Eller så gillar du helt enkelt att testa olika telefoner. När det kommer till att handla en begagnad Samsung har du en mängd olika telefoner att prova. Dessutom med samma typ av användargränssnitt vilket för det mycket enklare att navigera i en ny telefon. Samsung är en av de populäraste varumärkena på marknaden för mobiltelefoner i Sverige. Samsung är också en av de allra vanligaste mobiltelefonerna om man tittar på den globala marknaden, många mobiltelefonanvändare i världen väljer just Samsung.

Tryggt att handla begagnad Samsung på nätet

Om du funderar på att köpa en ny Samsung så varför inte leta efter en begagnad telefon på nätet. Online finns mängder med alternativ för dig som behöver en ny mobil. Det finns mängder med begagnade mobiler som är i mycket gott skick – vissa ser ut som om de är helt nya! Innan begagnade mobiler säljs vidare så kontrolleras ofta funktionerna och skicket. Saker som kontrolleras är till exempel fuktskador eller sprickor.

Rabatt vid sämre skick

Om telefonen skulle vara sliten så får du den självfallet för en billigare peng. Att köpa en begagnad Samsung är en säker investering eftersom Samsung är kända för att hålla hög kvalité. Dessutom finns det gott om servicetjänster för Samsung, om det är så att din begagnade mobiltelefon skulle behöva någon typ av uppdatering eller vård. Samsung har telefoner av många olika modeller och i alla slags prisklasser. Det finns med allra största säkerhet en modell som passar just dina behov. Innan du tar över en begagnad mobil kan det också vara värt att kolla att den har rensats på tidigare användarens data.

Fallarmsmarkis eller screenmarkis?

Fallarmsmarkis eller screenmarkis?

För att förhindra att solen lyser in genom husets fönster och för att behålla en sval och behaglig temperatur inomhus under de varmaste sommarmånaderna är ett bra alternativ att montera fönstermarkiser på husets utsida. Dessutom skyddar det från insyn och hindrar solen får att bleka väggar, golv och möbler. Det finns olika modeller när det kommer till fönstermarkiser, dels klassiska fallarmsmarkiser som hissas ned och hamnar en bit framför fönstret och dels screenmarkiser som följer fönstret vertikalt.

Fallarmsmarkiser

Den klassiska modellen på markiser som monteras ovanför fönstren är de som faller ut en bit framför fönstret. Fallarmsmodellen finns att köpa med eller utan kassett men att välja en markis med kassett är fördelaktigt för att få den att hålla länge. I ett hopfällt läge skyddas väven inuti kassetten och tar inte skada av regn eller andra väderpåfrestningar.

Denna modell går att styra både via motor och manuellt, beroende på vilket behov man har. Manuellt styrs den med en lina där du kan reglera markisens läge inifrån. En motordriven markis kan styras med fjärrkontroll vilket gör det hela mer bekvämt. Färg och utföranden finns att välja i stor skala så oavsett om du vill matcha med husets neutrala färg eller skaffa en färgklick som sticker ut så finns båda alternativen att hitta hos olika återförsäljare.

Screenmarkiser

Till skillnad från den klassiska fallarmsmarkisen finns även en mer modern och stilren variant som skyddar från sol och värme på ett effektivt sätt. Denna modell följer fönstret vertikalt och påminner om en rullgardin. Väven i en screenmarkis är tålig samtidigt som den reflekterar bort värme, och på så sätt hjälper till att hålla inomhustemperaturen på nere.

Denna typ är i regel motordriven och styrs med hjälp av en fjärrkontroll. Det går även att koppla dessa till sol- och vindautomatik så att markiserna automatiskt fälls in och ut efter rådande väder. Vid sol fälls de ut och vid regn och hårda vindar fälls de in så att de inte tar skada och går sönder. På så sätt hålls även husets temperatur på en behaglig nivå även när du inte är hemma.

Att välja markis är till stor del en smaksak. På det stora hela fyller båda modellerna samma funktion men har olika utseenden och bekvämligheter. Screenmarkiser ger ett mer diskret intryck medan en fallarmsmarkis kan väljas i färg och utformning just för att vara en utstickande detalj på ditt hus.

På den här sidan kan du hitta ett stort utbud av varierande markiser till dina fönster.

Handgjorda hudvårdsprodukter

Vårat yttre är någonting som behöver kontinuerlig uppmärksamhet i takt med att vi blir äldre. Ungdomens skönhet ersätts av ålderns vishet och spår av vår historia framträder i såväl ansikte som på andra delar av kroppen. För att huden skall hålla sig ungdomlig och fräsch kan man behöva anstränga sig lite extra. Det behöver inte handla om att införskaffa alla senaste hudvårdsprodukter, eller för den delen att gå igenom dieter med tveksamma resultat. Istället räcker det ofta gott att fokusera på bra och kärleksfullt tillverkade produkter för vardagen!

Här finns några produkter inom hudvård för den som vill unna sig detta. Via denna webbplats finns även handdukar och annat för att kunna bygga ett eget spa i hemmet. En dröm för många, som faktiskt går att förverkliga ganska enkelt om man så väljer att engagera sig. Bad, handdukar, ljud och tvålar av bästa kvalitet.

Hudvård med naturliga ingredienser

Det finns en orsak till att det växer fram en tveksamhet mot de många kemiska produkter som går att finna i butikerna. Många av de effekter man söker går att hitta i vanliga naturprodukter! Oljor och essenser från växter samt blommor har i alla tider varit utgångspunkten för såväl skönhet som medicin eller kurer. Att välja en handgjord tvål som har äkta vara istället för kemiska kopior, är inte någonting att fnysa åt! Det går att läsa sig till en hel del om vilka växter som har vad för egenskaper. Utifrån denna information kan man sedan välja den hudvårdsprodukt som bäst erbjuder vad som önskas.

Butikerna som jobbar med hudvård har i allt högre grad gått över till att fokusera på handgjorda produkter med ekologiska råvaror. I takt med detta har det också blivit enklare att få reda på vad för effekter man kan räkna med från de olika ingredienserna. I välsorterade butiker kan an få all upptänklig hjälp i valet av tvålar och schampo. Huruvida man finner dessa tillräckligt bra eller inte, är upp till var och en att avgöra. Som tur är finns det alltid en uppsjö alternativ som kan testas och utvärderas! Genom att näthandel blivit allt vanligare kan man hitta ett sortiment online som inte går att finna i de vanligare butikerna. I synnerhet inte om man bor i en stad med ett begränsat underlag för sådana verksamheter. Att beställa hudvård på nätet har blivit mycket vanligt och med dagens transportföretag går det snabbt att få vad man sökt.

Sätta badkar i duschen

Förr i tiden kunde man utgå ifrån att det fanns ett badkar i varje bostad. Detta var sättet man huvudsakligen tvättade sig på. Ett badkar kunde dessutom användas för tvätt och andra sysslor som krävde större vattenanvändning. Nu är detta betydligt mindre vanligt att sätta in badkar. Istället används alla tänkbara sorters duschkabiner. Att sätta in badkar i duschen är förvisso genomförbart för den som har tillräckligt utrymme. Vid renovering av badrum i villor är det inte ovanligt att man tar tillfället i akt och väljer ett badkar. Bor man istället i en hyresfastighet är det kanske inte lika intressant att dra på sig dessa kostnader. Sådana installationer kan ofta komma med en prislapp hyresvärden gärna undviker om det är möjligt. Alternativet är att lägga kostnaden i form av ökad hyra, vilket inte heller alltid är en bra lösning för boende i fastigheten. Som tur är finns nu möjlighet att använda sig av ett portabelt badkar som kan sättas in i duschens utrymme i badrummet.

För den som vill bara snabbt och bekvämt går det att sätta in ett flyttbart badkar i duschen. På så vis kan man snabbt få bekvämligheten av ett badkar utan att behöva investera större summor för en våtrumsrenovering.

Portabla badkar

Att kunna sänka sig ner i ett varmt badkar är den optimala avkopplingen för många. Här kan man mjuka upp leder samt muskler vilka fått ansträngande behandling under dagen som passerat. Om man inte har en bostad som erbjuder badmöjligheter kan man snabbt och enkelt beställa hem ett portabelt badkar att sätta in i duschens utrymme. En kort beskrivning av dessa är en jämförelse med klassiska badbaljor. Skillnaden är att de badkar som utformats är tillräckliga för att en vuxen person skall få plats. Vissa badkar är höga och korta medan andra är längre och ger möjlighet att sträcka ut sig. Vad för duschbadkar man fastnar för handlar ofta om vilka utrymmen som finns i huset.

När man inte använder sitt flyttbara badkar kan man enkelt paketera undan det och förvara torrt i en garderob. När badlusten infinner sig kan man snabbt ta fram sin badbalja och fylla upp den med vatten. För den som vill bada länge har det utformats värmeelement som håller badtemperaturen på en behaglig nivå. Man behöver således inte gå upp ur vattnet för att man fryser. Detta ger möjlighet till en riktig spa-upplevelse även om man bara gått några steg från förvaringsplats till badrum med sitt hopfällbara badkar!

Välj rätt kameraövervakning

Välj rätt kameraövervakning

Fler och fler vill ha kameraövervakning till sitt hem eller annan lokal för att det känns tryggt och i förebyggande syfte mot inbrott. När det kommer till vilken typ av kameraövervakning man ska välja så finns det några saker som är särskilt bra att tänka på. Bland annat vart och i vilket sammanhang kameraövervakningen ska användas, när och hur ofta. Det kan även vara bra att kika på extra lösningar som mobilanpassad övervakning samt rörelsemotorer ifall man vill sätta upp flera kameror i hemmet.

Kameraövervakning till bebis

Speciellt när bebisar är små så är det otroligt viktigt att hålla koll på dem. Det finns dock tillfällen då man vill bjuda hem några vänner på middag och inte vill springa in till sovrummet och kolla så att bebisen mår bra flera gånger i timmen. Då kan det vara en bra idé att skaffa en babymonitor med kameraövervakning. Välj dessutom en variant med ljud så kan man ha stenkoll på sitt barn även när man umgås i en annan del av hemmet. En babymonitor med kamera är ett mycket tryggt alternativ som gör att man direkt hör och ser ifall något är galet.

Kameraövervakning för husdjur

För de som lämnar sina husdjur ensamma hemma under längre perioder så kan det vara bra med ett husdjursanpassat kameraövervakningssystem. Man kan hitta kameror som går att koppla till sin mobil för bara några hundralappar om man vill nöja sig med något enklare, men går man lite högre upp i prisklasserna så finns det även andra funktioner som ingår. Detta kan exempelvis vara en funktion för att prata med sitt husdjur, via video eller bara röst. Vissa övervakningssystem har även en funktion för matning, att kasta godis och dessutom hälla upp mer vatten i skålen när det börjar ta slut.

Kameraövervaka hemmet

Eftersom inbrott ökar allt mer så kan det kännas mycket säkert att installera kameraövervakning i sitt hem. Det kan vara en bra idé att köpa ett helt paket med flera kameror på samma gång så att hela hemmet täcks. Ofta går denna typ av system även att koppla ihop med både försäkringsbolag och larmcentraler. Dessutom kan det vara en bra idé att kika på alternativ som kan larma direkt till säkerhetsvakter. Här är det bäst att inte köpa den billigaste varianten av kamera, utan att investera i ett system med kvalitet.

Jämför matkassar – Vad skiljer dem åt?

Jämför matkassar – Vad skiljer dem åt?

Eftersom det finns flera företag som erbjuder matkassar online kan man jämföra dessa och välja den kasse som passar bäst utifrån smak, mängd och pris. Några saker du kan tänka på när du jämför matkassar är dessa punkter:

  • Pris per portion

Titta inte på vad matkassen kostar att beställa. Se istället på portionspris. Det gör det betydligt enklare att jämföra de olika matkassarnas prisnivåer. Det brukar anges och om det inte gör detta får man räkna ut det själv. Kostar exempelvis en matkasse 600 kr och den ska räcka till 4 middagar för 4 personer blir priset per person 43,75 kr.

  • Ekologiskt och närodlat

För vissa som jämför matkassar är det bara priset som är relevant. Man jämför portionspriset och tar det som är billigast. För andra väger miljöaspekten in tydligare. Det har gjort att flera återförsäljare har börjat med ekologiska kassar likväl de som innehåller produkter som är närproducerade.

Om du jämför matkassar kommer du att se att de ekologiska alternativen är något dyrare. Men det är bättre för miljön och vissa anser även att ekologiskt även är bättre för oss människor att äta.

  • Leveransområde

Det finns matkassar som levereras över nästan hela Sverige. De med störst leveransområde säljs i samarbete med större matvarukedjor. Men det finns även de som enbart levererar inom ett mindre område. En del har exempelvis enbart leverans inom centrala Stockholmsområdet.

På företagens hemsidor går det ofta att fylla i sitt postnummer varpå man direkt ser om leverans kan ske eller inte inom det området.

  • Leveranstider och dagar

Det vanligaste är att matkassarna levereras på söndagar eller måndagar. Men när efterfrågan har ökat och flexibiliteten efterfrågas hos kunderna har vissa företag valt att leverera andra dagar och tider.

  • Köpa tilläggsvaror

En del företag har enbart färdiga matkassar som kan beställas. Man kan därmed inte beställa några tilläggsvaror eller ändra i innehållet i kassen. Andra företag har mycket mer flexibla lösningar. Det kan exempelvis vara att man kan beställa en rad olika livsmedel som tillbehör. När matkassen levereras får man även ägg, mjölk, toapapper och nagellack (beroende på vad som kan beställas).

När du jämför matkassar – Se alltså inte enbart på priset.

Göra hårtransplantation utomlands

Göra hårtransplantation utomlands

Se senaste åren har det blivit mer och mer vanligt att människor väljer att göra olika ingrepp utomlands där priserna är lägre. Detta kan exempelvis vara att gå till tandläkaren för att laga hål i Thailand, att göra skönhetsoperationer i mellanöstern eller åka till Turkiet för hårtransplantation. Det är oftast säkrare att göra saker som dessa i Sverige eftersom det är mycket mindre risk för infektioner och andra sjudomar samt att en svensk specialist går igenom ingreppet med en. Genom att göra ett ingrepp utomlands ökar risken för missförstånd, exempelvis med vilken eftervård som ingår samt hur själva ingreppet ska utföras.

Att resa bort kan halvera priset

Det finns dock fördelar med att göra bland annat hårtransplantation utomlands, speciellt då det oftast är mycket billigare. I Turkiet kan man få hårtransplantation för ungefär hälften av summan som man måste betala i Sverige och i Mexico kostar det ca. 70% av det svenska priset. Detta gör att det är mer lättillgängligt för människor och många tänker att de får en resa på köpet mot att göra det i Sverige. Det har den senaste tiden även dykt upp svenska företag som specialiserar sig på att erbjuda ingrepp-resor till olika länder. Vart resan kan gå beror på vad det är man vill göra.

Turkiet och Mexico är populärast

De länder som erbjuder bäst priser på hårtransplantation är Mexico och Turkiet. Turkiet är mer lättåtkomligt för invånare i Europa och Mexico är populärt för människor från USA. Det som även lockar många till att resa för att göra ett ingrepp är att de får vara helt anonyma. Eftersom hårtransplantation bara tar ca. en dag så kan man vila ut resten av veckan och komma hem med ett hår som inte visar några uppenbara tecken på att ha gjorts något med, utöver den nya hårlinjen då. När man väljer en klinik utomlands så är det väldigt viktigt att kolla upp dem innan. Nu för tiden ligger många recensioner ute på nätet och oftast kan man ta reda på väldigt mycket information genom en enkel googling. Finns däremot inte kliniken på några sidor alls så kan det vara en röd flagga att ta på allvar.

Är det intresserad av att läsa mer om hårtransplantationer så klicka här.

Vilka elcyklar passar dig?

Vilka elcyklar passar dig?

Det finns idag mängder av modeller och storlekar av elcyklar. Lägg där till en rad olika funktioner och batteristyrkor. Helt lätt är det inte att välja den modell som passar allra bäst. Bland annat bör man titta på följande när elcyklar ska jämföras.

Hur långt kommer ni att cykla per tillfälle?

Självklart är cykelturerna olika långa men pendlar du till jobbet är det framförallt den sträckan som batteriet behöver klara av. Andra saker som påverkar behov av batteristyrka är om du kommer att cykla med last eller i många branta uppförsbackar.

Delvis avgör detta vilka elcyklar som man kan välja mellan men framförallt är det avgörande för val av batteristorlek och styrka.

Hur många växlar vil du ha?

Det förekommer elcyklar som inte har några växlar. Detta är däremot inte någon rekommendation. För kom ihåg att elcyklar inte fungerar som mopeder där du bara behöver gasa. Elcykeln hjälper bara till. Det innebär att om du inte har några växlar så kommer det bli onödigt tungt i uppförsbackarna eller jobbigt att cykla på plana ytor.

Hur aktiveras kraften?

Det finns två varianter gällande hur kraften från batteriet aktiveras vid cykling. Första alternativet är att det finns rörelsesensorer. Dessa aktiveras av pedalernas rörelse. Så fort cykling påbörjas kommer hjälpen att aktiveras. Men det betyder även att hjälpen inaktiveras när pedalerna inte rör sig, exempelvis i nedförsbackar. En nackdel med detta är att det kan upplevas lite hoppigt om motorn startar och stannar så ofta under en och samma cykeltur.

Det andra alternativet är det som kallas för kraftsensorer. Därmed mäts kraften som läggs mot pedalerna. Om du därmed tar i och trampar hårt kommer även större kraft att sättas in från motorn. Detta innebär att mest kraft automatiskt sätts in när du som mest behöver det. Detta inte minst i tuffa uppförsbackar men även om du tar i extra för att få upp högre fart.

Batteriets laddningstid

Det finns batterier till elcyklar som laddas på 5 – 6 timmar men även de där laddtiden är ungefär hälften så lång. Delvis beror detta på hur stort batteri som cykeln har men även modell av cykel kan vara avgörande.