Trollkarl till företagseventet?

Trollkarl till företagseventet?

Är du företagare och ska hålla någon typ av event? I så fall funderar du säkerligen också på någon form av underhållning och här kan det vara roligt att tänka ”utanför lådan” och bjuda på något annorlunda och oväntat. Att boka en trollkarl är ett sådant alternativ, som bringar både häpnad och skratt. En spännande trollerishow passar alltså lika bra på ett stort företagsevent som på ett barnkalas – om inte ännu bättre.

Inga kaniner i hatten

När man tänker på ordet trollkarl kommer ofta en bild av ett barnkalas upp, där kaniner trollas fram ur hattar tillsammans andra klassiska inslag. Dagens magiker och trollkarlar kan dock bjuda på betydligt mer än så och mAn behöver inte oroa sig för att den tänka publiken ska bli uttråkad. Även om ordet trollkarl som sagt lätt förknippas med barnkalas så finns många som erbjuder ett mer vuxet innehåll istället för kaniner, ballonger och röda rosor.

Att låta sig hänföras av en magiker och dennes färdigheter är minst sagt en spännande upplevelse som passar för en otroligt bred publik. Det är så ledes en perfekt form av underhållning på ett företagsevent där både unga och gamla med olika tycke och smak kommer samlas för att delta.

Skräddarsydda paket

Den som vill boka en trollkarl, exempelvis till ett företagsevent, kan idag få skräddarsydda showpaket som tas fram efter egna önskemål. Caroline Ravn, en välkänd och svensk magiker, trollkarl, ”stå-uppare”, konferencier med mera, är en av dom som jobbar på det sättet att hon anpassar showen efter rummet. Föreställningen blir då personlig och djup vilket brukar vara väldigt uppskattat av publiken. Hon har rest land och rike runt med en hyllad show och finns tillgänglig för privata bokningar.

Trollkarl eller magiker, man kan kalla det vad man vill men oavsett kan man vara på den säkra sidan när det kommer till att underhållningen vid eventet kommer att bli en succé. Trolleritricks har en förmåga att trollbinda stora som små och när showen dessutom är anpassad efter tillfället blir det ännu bättre. Att boka en trollkarl sitt företagsevent, istället för klassisk underhållning så som ett coverband, kommer troligen överraska många på ett bra sätt. Det blir något helt nytt och kanske något som majoriteten av deltagarna aldrig har upplevt tidigare och enkelt är det, besök den här sidan.