Variera din look med färgade linser

Det roligaste med modevärlden nu för tiden är att man kan leka med sitt utseende, blanda och ändra för att få fram olika looks beroende på humöret. En produkt som hjälper dig att göra just detta är färgade linser – vare sig du gillar din naturliga ögonfärg eller ej, kan det vara jättekul att leka lite med olika toner för att ändra ditt utseende för dagen. Färgade linser är lättanvända och kostar inte heller så särskilt mycket – så varför inte pröva ett par?

Därför är de så populära

En varm sommardag stiger du ut ur den luftkonditionerade bilen och blir genast blind av imman på glasögonen. Senare ska du ut och jogga – och glasögonen hasar ner på näsan. Du tar av glasögonen och upptäcker att det som gjorde ont är fula skav- eller klämskador på öron och näsa. Du vill se snygg och naturlig ut – men de stora och otympliga glasögonen täpper för ditt ansikte och skymmer din skönhet. Använder du glasögon dagligen? Då känner du säkert igen dig i ovannämda situationer. Men det finns ett sätt att slippa ifrån: kontaktlinser. Genom att använda dem får du den rörelsefrihet du behöver samt att de hjälper dig att se klarare, må bättre och känna dig snyggare.

En lyckad cosplay

Även du som inte behöver använda glasögon på grund av synproblem kan njuta av ett bra par snygga linser. Cosplaytrenden är i full sving, och för att riktigt lyckas med looken kan färgade linser vara precis det du behöver. De finns i massor av roliga och annorlunda färger. När du nu lagt ner så mycket tid, energi och pengar på din outfit är det bara rätt att du ska fixa helhetskänsla genom att skaffa rätt sorts färgade linser. Dina ögon är ju det som folk kommer att lägga märke till mest när de har kontakt med dig – och det är därför lika viktigt med linserna som med sminket och resten av utstyrseln. Pröva ett par färgade linser till din cosplay-uniform och rocka scenen var du än går!