Väggdekor online

Är det dags att ge kontorslokalen ett upplyft, eller vardagsrummet en make-over? Att tapetsera om är både enkelt och prisvärt och Perfect Wall erbjuder dessutom fantastiskt fina motiv, med något för alla smaker. Dessutom inkluderar de tapetlim och instruktioner i din beställning, och erbjuder både snabba och kostnadsfria leveranser. Perfect Wall erbjuder tre olika varor: fototapeter, dörrtapeter och posters.

Fototapet

Fototapeten är precis vad det låter som, en tapet med ett fotomotiv, och är ett coolt alternativ till fondväggen i hemmet eller på kontoret. Fototapeterna finns med flera olika motiv, med vackra bilder från till exempel naturmiljöer så som regnskog, hav och grönska. Det finns även fototapeter med motiv från stadsmiljöer som Brooklyn bridge i New York och Eiffeltornet i Paris. Andra kategorier att utforska är teman för barn, blommor, bilar, rymden och även abstrakta motiv.

Dörrtapet

Ibland glömmer man bort att dörrar också ör en del av ett rum, som även dem går att renovera eller klä om. En dörrtapet kan vara ett enkelt sätt att göra om ett helt rum. Dörrtapet, precis som fototapeterna, är gjorda av ett material som kallas för Non woven, vilket ska vara betydligt enklare att sätta upp och applicera än tidigare varianter av tapeter. Dessutom är det ett mycket slitsamt material som håller länge och står emot repor och andra slitage.

Posters

Inland räcker det med en ny väggkonst för att ett rum ska kännas annorlunda. Du behöver alltså inte tapetsera om helt för att ge ditt hem en liten make-over. Hos Perfect Wall finns det mängder av olika posters att välja mellan, av varierande storlekar och med olika motiv. Oavsett om du letar efter en enkel poster till ditt redan färgstarka rum, eller flera posters att sätta upp tillsammans, så lär du hitta något hos Perfect Wall. Du kan till exempel välja bland motiv så som bilar, kartor, superhjältar, städer, resor, natur, kända monument, djur med mera.

När du valt dina tapeter och posters, så lägger du dem i din varukorg. Därefter gör du enkelt sin beställning genom att ange namn och adress, väljer leverans- och betalningsmetod och slutför sedan köpet med ett klick! Inom kort är din leverans på väg hem till dig! Läs mer om https://perfectwall.se/