Estetisk design

Underplagg blir inte sexiga av sig själva, det är funktionerna i plaggen som arbetar för att framhäva de former hos en kvinna som ofta uppfattas som attraktiva. Behån sågs en gång i tiden enbart som ett stöd för kvinnan att ha under kläderna men har idag utvecklats till så mycket mer. Underkläder har gått från att enbart ses som plagg som skyddar kroppen från utomstående påfrestningar till att bli ett verktyg människan kan använda sig av för förverkliga sin sexualitet. Med hjälp av sexiga underkläder kan varje person framhäva sina tillgångar på bästa sätt.

Hur fungerar sexiga underkläder?

Det finns idag ett oändligt antal underkläder som ska få varje kvinna att känna sig åtråvärd. Dessa intima plagg har utformats på ett sätt som är anpassat efter alla kroppsformer och fokuserar på ett visst område som individen vill betona. På avdelningen för underkläder finns numera ett brett sortiment av trosor och behåar som alla har sina egna specifika egenskaper. Nedan följer några exempel.

 • Push-up
  Behån som framhäver brösten genom vaddering i kuporna. Brösten formas och pressas uppåt för att skapa en klyfta som lämnar åskådaren med en önskan om att se mer. En behå med push-up är varje kvinnas bästa vän, oavsett vilken storlek man har på kupan. En push-up kan gör underverk för den minsta A-kupan och skapa en klyfta som även en person med små bröst kan vara stolt över.
 • Behå utan band
  En behå utan band skapar illusionen av att under tubtoppen finns det ingenting annat än kvinnliga former. Bara axlar och en blottad bröstkorg visar precis lagom mycket hud på helt rätt sätt.
 • String
  Trosan som inte syns under jeansen är ett av de plagg som anses vara det mest sexiga av dem alla. Med en baksida som inte lämnar mycket åt fantasin tillsammans med den minimala framsidan som täcker den mest spännande delen kvinnokroppen har att erbjuda.
 • Shaping
  Underkläder som på riktigt formar kroppen. Med starka material har dessa trosor förmågan att trycka in magen och lyfta upp rumpan. Lite som den moderna tidens korsett hjälper dessa plagg att skapa en illusion av kvinnokroppen och kan göra underverk när man vill bära åtsittande kläder.